martes, 28 de mayo de 2013

El nostre projecte de millora


La meva autovaloració sobre el projecte de millora ha estat molt positiva, ja que, tal i com exposem al Power Point, ha estat una activitat molt enriquidora per a tothom: nens, mestres i estudiants en pràctiques.

A més a més, hem aconseguit complir tots els objectius proposats i, gràcies a la reflexió feta sobre el primer Power Point del projecte de millora vàrem adonar-nos que efectivament havia objectius que no es treballaven i per tant no s'aconseguien, com és per exemple el de treballar les emocions a través de la música. 

Tal i com vàrem parlar amb la mestra d'aquesta assignatura, l'objectiu principal va ser la discriminació entre remor i silenci, i el vàrem aconseguir gràcies als materials que vàrem fer, ja que per exemple, tant les guardioles com les ampolles de plàstic tenien elements dins (arròs) i altre no tenien res, el que provocava la curiositat dels nens que no aturaven de moure'ls per veure la diferència. 

Sí que és veritat que tal i com hem escrit al Power Point, a l'hora d'introduir els instruments musicals (material estructurat)no vàrem poder definir aquest objectiu ja que aquells varen cridar tota l'atenció dels nens i al fer tanta remor, no es podien escoltar altres sons. 

Per últim, he dit que ha estat una experiència molt enriquidora perquè m'ha semblat innovadora i original, en la quals els nens han gaudit a través de l'exploració i investigació de diferents objectes i jocs. 

Com a grup de pràctiques hem estat un grup molt dinàmic i cohesionat en el qual, les nostres eines principals han estat: el debat, el diàleg, la col·laboració i l'ajuda mútua. Per tant, hem estat un grup en el qual totes les decisions han estat consensuades fent que el fet de fer aquest treball hagi estat una tasca còmode i fàcil de dur a terme. 

Etiquetes: Les etiquetes que he posat en aquesta entrada són les següents: 

 - 1.3. Hem cercat informació no només a altres blocs sinó a la xarxa en general per agafar idees sobre com dur a terme el projecte i també per tenir idees en quant a l'elaboració del material.

 - 1.4. Ja que he contrastat la teoria amb la pràctica. 

 - 5.3. He cercat informació per fer el projecte de millora, sobre tot ens ha estat de gran utilitat el llibre que mencionem com a ajuda externa. És per això que ho he citat com a referència bibliogràfica, per si a més a més el necessita utilitzar qualsevol company. 

 - 5.4. Hem previst obstacles i resistències en l'aplicació del projecte de millora, per això, tal i com s'ha pogut veure en l'exposició, hem cercat estratègies de millora, així com hem pensat propostes de millora.

No hay comentarios:

Publicar un comentario